torstai 21. maaliskuuta 2013

Allways look on the bright sides of life..!

Täällä näin sitä ollaan. Tarkemmin ottaen istun oikeen mukavasti sohvalla. Kuppi kahvia vieressä ja kirjaesitelmä- kirjanen tuossa odottamassa. (Voiko muuten vajaan 400 sivun kirjaa sanoa kirjaseksi? :D)

Eikai mulla nyt ole mitään niin ihmeellistä tapahtunu, elämä jatkuu omaa tahtiaan ja treenitahtikin on aika hyvä. Pyrin liikkumaan päivittäin mutta virallisesti liikuntaa n. 5 kertaa viikossa. Mikä aika helposti tulee täyteen jos otetaan liikuntatunti, sähly, talutuskerrat, ratsastukset ym. En tiiä mikä spurttimörkö tämä on mutta oikeen kiva semmonen. Ei tunnu yhtään kamalalta laittaa jalkaa toisen eteen ja on hiihdetty, tehty kuntosalia, intervallia ja sitä ja tätä ja tuota. Tuntuu kivalta , ja ehkä vielä joskus näyttääkin :)

kokki kolmetoista ja sotkuinen hella.. mutta kanarisotto.. mm <3

Voi tätä ihanaa kevättä, aurinko näyttäytyy ja mää voin melkeen tuntea kuinka ne tyhjillään olevat aurinkopatterit oikeen hurisee mun sisuksissa. Ja ensimmäisenä ne nostaa hymyn huulille. Monena päivänä selaillu viherpihaa ja sukeltannu sinne vihreään unelmaan... kuinka mun  kasvihuone on täynnä kaikkea hyvää ja terveellistä ja yleensäki oottanu hirveesti kesää ja uimista jajajaja...ah! :) ja tahtoo kirsikkapuun, tahtoo nyt vaan.

<3

1 kommentti:

  1. Haastoin sut! :P http://longlastingstyle.blogspot.fi/2013/04/sarita-haasto-mut-tammoseen.html

    VastaaPoista