maanantai 14. lokakuuta 2013

Feels like holiday!

Ja vähän haiskahtaakin lomalta. Uujeepajee! Fudgemuffinssit kohoaa uunissa ja kissan kanssa koitetaan lämmittää toisiamme. Syysloma tuli kyllä niin tarpeeseen ja ainakin tähän asti tuntuu oikeen kivalta olla, hautautua peiton alle ja hipsuttaa villasukat jalassa laittamaan teetä. :3 Vaikka ei olla edes suunniteltu mitään sen kummempia niin oon vaan niin ilonen etä hyppään kohta katosta läpi!

Ajatus ei nyt oikeen oo mukana mutta jospa lätkäisen tähän nyt kasan kuvia siitä mitä oon hommaillu ja selitän parhaani mukaan.

Kynttilä siellä ja toinen täällä. Oikeaa tunnelmaa ja vähän käsi ja nassuhoitoa. Ja lehdet koska syksy, you know. 

1. Katri Syvärisen kirjat jotka molemmat omistan (syvemmälle satulaan + tavoitteena tasapaino) on molemmat todella hyviä. uppouduin taas yks päivä siihen ja niin, on se vaan hyvä. 2. noo, syksyn ensimmäinen takkatuli ja se fiilis <3 3. Hauvan kans ulkoilemassa. jeejee! 4. Naamakuvia ofc. se tunne ku otat kaksataa kuvaa ja ehkä kaks on semmosta mitkä voit julkasta.
Ei tässä muuta uutta ja ihmeellistä, huomenna ratsastamaan ja myös tänään jajaja. Syyslomaa vaan fiiliksen mukaan ja päivittelen taas kun kerkeän. Koska on niin paljon mukavampi tulla kirjoittelemaan kun on kuvia ja kirjoitettavaa. Antaa kuulua myös ittestänne, kommentit on aina jees! Have fun!

Ps. Tahon ihan kympillä sen muumien joulumukin. Tahtoo tahtoo tahtoo! ( Joko saa krjottaa joulupukille?) Koska poliisimestari on niin mainstream. Eiku, mutta kummiski.


4 kommenttia: