tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulumietteitä.

Moikka! Nyt ois sitte aatto takana ja elämä kera uusien juttujen eessä. Tai no, jatkuuhan se joulu vielä, mutta mun laskuissa joulu on ohi aaton jälkeen. Sitte kun lahjat on avattu ni se on siinä, pikkulapsen logiikkaa? Ehkä mää nykyään jo osaan aatella koko tätä viikkoa jouluna mutta ei nyt oo oikeen enää semmonen jeejee-fiilis. Seki fiilis oli aika lyhyt aikanen.. en tiiä mihin oon kadottanu mun joulufiiliksen. Ehkä se sieltä vielä löytyy, ei jäädä sitää murehtimaan, kun kerran kuitenkin oli kiva joulu.

Kuvat on sitten eiliseltä, että saatte maistiaisia munki joulusta, hih. :)
Alotin eilisen raahaamalla itteni ylös aivan rikollisen aikasin jotta matka kohti tallia voi alkaa. Mentiin siis aattoaamu aloittamaan ratstastuksella. Ekaksi mentiin maneesiin ja joulumusiikin taustalle soidessa siellä ratsasteltiin ite niinkuin haluaa. Mentiin vielä kävelemään maastoon, ja ai että sitä tunnelmaa. Pakkasta varmaan -15 astetta, huuru vain nousee ja kavioiden tasainen rytmi kaikuu pitkin metsäteitä. Lopuksi vielä glögiä ja muumipiparia naamaan ja kotiin joulun viettoon.

Uljas ratsu :) karsinalaatu...
Kotona kaikki oli jo aikaslailla valmiina, odottava tunnelma , joulusauna, torkkumista kissan kanssa ja teinpäs ihan joulun kunniaks prinsessakoristelut kynsille. Eläimilläki oli kotona hauskaa, molemmat onnellisen olosia ja vähän höpsöllä tuulella kieltämättä. Tai no mitä nyt jos kissa polttaa häntäänsä kynttilään ja koira syö mun salaatinloput, heti kun mun silmä välttää. Muutamia kuvia sain napsittuja niistä. 

Kuvien myötä sitten oikeen rauhallista loppu jouluaikaa, ja palaillaan taas. :)

alla joulutähden..
rakas pieni kera joululahjan.. :)

Iloista joulua!


3 kommenttia: