tiistai 28. elokuuta 2012

kouluakoulua

Heippa jälleen! Arki painaa taas päälle. Kuitenkin vielä pientä  kertausta viime päivistä. Eilen koulussa koko koulupäivä pelkästään kaksoistunteja,toisaalta tylsää mutta eipähän tartte kantaa kuin kolmen aineen kirjat mukana. Muutenkin on tässä pahimpina päivinä kun on toistakymmentä kirjaa tuossa olalla pidetttävässä laukussa, alkanu miettiä että pitäisköhän sitä ainakin pahimpina päivinä ottaa reppu. Kun vielä kaiken päälle omistan helposti jumituvan selän, voisi olla repulle tarvetta. Repussa kuitenkin paino jakautuisi molemmille olkapäille, kun laukussa se painaa toista olkaa alemmas. Terkkarikin mulle siitä viime viikon tarkastuksessa mainitsi että ookkos kantanu paljon laukkua kun toinen olka on useamman sentin alempana. Hmm.. ei kai auta kun venytellä.Ratsastukseenkin se vaikuttaa. Sillä jos olen ite aivan kyyryssä toiselle puolelle niin hevonenkin helposti menee jossain määrin vinosti. Joka tapauksessa eilen koulupäivä jälkeen join ison kupposen kahvia ja tein läksyt. Sillä aikaa kun oli tehnyt läksyt oli tullut sampon omistajalta, suvilta viesti että tulenko ratsastamaan kun hän on ite flunsassa.

Reippasti vaan ratsastuskamppeet jalkaan ja pyöräilemään. Täytyy kyllä sanoa että ei ole enää mitkään kesäkelit ei. Olisi voinu eilenkin laittaa yhden paidan lisää mutta melko hyvin silti pärjäsin. Sampon kanssa meni ihan hyvin. Ensimmäinen varttitunti meni oikein kivasti. Ekojen laukkojen jälkeen sitte vauhtia piisas vähä liikaakin joten laitettiin vähän kovempaa kuolainta suuhun jottei tartte nykiä ja kiskoa liikaa. Sitte suju hienosti. Taputtelin ja lähdin vielä tielle päästelemään muutamat kunnon pätkät tielle (hyväpohjainen hiekkatie kyseessä), vauhtia oli varmaan sata lasissa muta vitsit oli kivaa, niin kuskilla ku hevosellakin. :) Siinä ripsotteli välillä reippasti sadepisaroitakin mutta eipä se menoa haitannu! Vaihteeksi en opettanut tyttöjä, kun heillä oli kaveri kylässä, suvi heitä vähän talutteli pellolla ympäriinsä mitä nyt flunssaltaan pysty. Hevoset hoidettiin vielä ratsastuksen jälkeen ja sitte kotiin ja koiran ulkoilutukseen. Käytiin joku puolitoista kilsaa pyöräillen.

Kävin sitte samalla reissulla vielä kysymässä josko koulun ovet voitaisiin avat aina ennen 4h:n alkua. Mutta siellä se mummeli jolla on koulun avain istu oman tv:n ääressä. Mää en nyt kyllä tiiä eikö se _halunnu_ avata sitä ovea vai eikö se kuullu. Tai ehkä sen mielestä jos joku on kahdeksan aikaan illalla liikkeellä, ei semmosille enää avata ovia. Mene ja tiedä sitte mikä siinä oli, mutta kun minä vielä näin ikkunasta että siellä se telkkua katselee! :D
Vieläkin jäi koiran ruokkimisen jälkeen aikaa joten tein vadelma-suklaa piirakan ja uunimunakkaan siinä ennen yheksää! Kuvia otin piirakasta mutta ne te saatte sitte kun jaksan yhdistää kameran koneeseen. Laitan jonkun kuvan mitä nyt täältä koneelta löydän,jottei tarvitse kuvatonta postausta tehdä. :)Ai että on ikävä noita vähäisiä mutta ihania lämpöisiä kesäpäiviä! <3

Tänään meinaan vielä oleskella,lukea kirjaa ja käydä lenkillä eli ei mitään kummoista. Huomenna sitten on luvassa tanssiliikunnan lisäksi vain mokujen siis seiskojen yhteispäivä aittaniemen leirikeskuksessa. Luvassa mukavat neljätuntia. Minä olen siis yksi meidän ylä-asteen 12 tukioppilaasta jotka huomenna pääse "kiduttamaan" seiskoja. :D Hah, vapiskaa seskat! Koitan ottaa kuvia sieltä jos vaan suinkin muistan. Nyt vain byebyee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti