perjantai 24. elokuuta 2012

viikoloppua ja muita kuulumisia

Tänään piti siis vielä vähän ahertaa ennen ku pääsi viikolopun viettoon. Koulussa oli ihan normaalipäivä sisältäen  matikan kaksoistunnin, joka oli kylläki ihan mukava sillä käytiiin mittailemassa eri kohteita ja sitte iiihan vahingossa hilluttiin hetki urheilukentällä. ;) Sen jälkeen syömään ja sitte nokka kohti yhteiskuntaopin tuntia. Sitte liikuntatunnilla joka piti sisällään juoksua, spurtteja ja vähän pitempääki matkaa. Ite henkilokohtasesti tykkään liikunta tunneista ja nytki tuli semmonen hyvä ja reipas olo sen jälkeen. Jesjes! Opon tunti sitten viimisenä jonka jälkeen surautettiin kaverin kans lainapyörällä kauppaan kauhealla kiireellä. Suklaat ja mässyt hyllystä jä äkkiä linkkaan että pääsee kotiin!

Ajassa taaksepäin. Eilen kävin vielä illalla mummum ja papan lihavan hirvikoiran kanssa käpsöttelemässä jotta sais sekin rassukka liikuntaa. Ehkä semmosen kilometrin kävelin jä käännyin takasi, aattelin että se pian nuukahtaa koko koira jos ei käännytä. Ihana oli kyllä nähä se koira niin onnellisena ku pääsi omaan koppiin ja joi vettä tyytyväisenä. Sitte olin lähössä kotiin sanoin mummulle heipat, ja kas siinähän meijän Eisu tuijottelee mua portailla. Kissa kainaloon ja peltotietä kotiin päin. Hah, kissan ilme oli kyllä näkemisen arvonen ku tultiin kotiin. Matkaa ei kuitenkaan ollu kuin joku 400m. Tyytyväisenä se meni syömään kuitenkin karmivasta matkakokemuksesta huolimatta. :D Tämän jälkeen oman koiran valjaat sisältä mukaan ja pyörän selkään takasin. Käytiin muutama kilsa polkemassa ihan koiran juoksuvauhtia sillä jokanen joka omistaa suomenpystykorvan, niin tietää että semmonen ADHD koirarotu ei pikkupissatusreissulla tuu muutakun hyperaktiivisupernopeaksi. Tästä voi siis jossain määrin päätellä että täällä ruudun toisella puolella häärii touhutäti jonka tekemisvauhti onkin silloin tällöin joku ihmetellytkin. Tässä kaikessa mitä oon jo tehnyt ei menny ku reilu tunti. Lisättäköön listaan vielä suihkussa käynti, koiranruokinta, vaatteiden viikkaus ym ennen nukkumaan menoa. Kyllä minä kuitenkin pyrin aika ajoin aina rauhottumaan ja tekemään kaikkea ilman aikatauluja mutta jos totta puhutaan niin minä nautin tekemisestä.

Iltaa oli vielä hetki jäljellä joten aattelin sitte laittaa mun kasvihuoneessa kasvaneet ja kuivatetut tillit ,persiljat ja basilikat omiin pusseihin odottamaan talven mausteisia ruokia. mmm..

tänään laitettiin minun ja Annikan  yhteinen kynsihärpäketilaus menemään mimaxille, tai miten se ikinä kirjoitetaan!:D Joten ens viikolla pitäis siis päästä kokeilemaan strasseja,helmenpuolikkaita,fimoja ja kaikkea mitä tämä tyttö ei ole ennen omistanutkaan. Jee!

Tähän loppuun laitan muutamia kuvia eilisestä ja ehkä vähän muustakin. Hyvää viikonloppua kaikille!:)

3 kommenttia:

 1. Hyvänen aika miten sää oot kerenny tehä kaiken ton :DD varsinainen touhutäti;) ja kiitos kun sain olla osana postaustasi <3 oon tämmönen vakio kommentoija täälä nyt :DD

  VastaaPoista
 2. helposti!:D hyvä vaan että kommentoit ku on kiva et joku kattoon tätäki blogia:D

  VastaaPoista
 3. Heei sullaki on blogi!:) liityn kukijaks!:)

  http://lavidaalreves-helena.blogspot.com

  VastaaPoista