perjantai 31. elokuuta 2012

viikonloppu eessä ja tukka takana

Viikonloppu on siis kyllä tulossa kovaa kyytiä. Tai no eikös perjantai ilta lasketa siihen? Noh jokatapauksessa perjantaita vietellessä täällä kotisohvalla. Tänään oli koulussa kammostuttava cooperin testi. Kohtuullisen näppärästi sekin meni, muutamaa metriä vajaa paritonnia. Jos ei mene niin ei mene. Olisin voinut antaa palaa ittestäni vielä vähän lisää kun oon tässä loppukesän urheillu aktiivisemmin, mutta otin tämän ehkä himpun verran liika löysästi. Ei niin siis että ei olisi edes hengästynny vaan olisi voinut pinnistää iihan pikkiriikkisen vielä. Oli muuten hauska kun noin puolet luokasta ei juossut. Kukin omiin syihinsä vedonneena. Toisten syyt uskoin toisia en niinkään. Se on heidän omatunnon kysymys jos jättää välistä vain haluamisen tai ei haluamisen takia. Tätä ei nyt kannata ottaa nyt niin että minä nipotan jokaisesta pikkuriikkisestä rikkeestä. En ole mikään nipottaja mutta tämmöisissä asioissa joutuu vaan joskus olla itse hiljaa ja antaa muiden tehdä miten haluaa. Myönnetään että onhan stä ittekki pinnattu tuntien aluilta ja lopuilta jos jonkilaisella keinolla, mutta lieventävänä asianhaarana mainittakoon että ikinä en ole ilman kunnon syytä ollu pois juuri likkunnantunnilta. :D

Iltapäivästä kävin vielä koiran kanssa tuolla yksäritallilla. Kötystin koiran narusta puuhun ja annoin sen siinä katsella pihan touhuiluja ja ennenkaikkea sen mielestä oli pihalla olevat lampaat hirmu jänniä. Siivoilin heposten karsinat (hurjat 2kpl) , vein lampaille heinää ja ruokin hevoset laitumelle. Parikymmentä minuuttia meni ja sitte kotiin taas reippaasti pyöräillen.

Sen jälkeen istuinkin jo tänne koneelle ja kattelin vähän mitä täällä tapahtuu, ja aloin hiljalleen kirjoitella. Tänään menen vielä klo 20 alkavaan  oloiltaan mutta sitä ennen kiva ystäväiseni Maria aikoi kävästä täällä. Saa nähä mtä tehdään mutta sen jälkeen nokka kohti oloiltaa ja sitte illalla suoraan pehkuihin ja aamulla saa nukkua piitkään. Huominen aamu onkin sitte viimeinen lauantaiaamu jona saa nukkua pitkään sillä ens viikolla alkaa taas hepparulianssi. Eli menen aamuäivällä yhentoista maissa tallille pitään heppakerhoa ja siitä reilu parituntia talutuksia. Kaikkine pikku taukoineen ja touhuiluineen tulee päivästä 6-7 tuntinen. Että sitä odotellessa.


2 kommenttia:

  1. Touhukas jenni jälleen ollut vauhdissa :) Samaa mieltä tuosta liikuntatunnista :D
    Käykkö sää joka päivä tallilla ?: D

    VastaaPoista
  2. Aina vauhissa:) en nyt ihan joka pävä mutta joku 3-4 viikossa :D

    VastaaPoista