sunnuntai 26. elokuuta 2012

Venetsialaiset

Heippa! Sinne meni nekin venetsialaiset,ei moitteita. Lauantaina porukat kävi pienen serkkupojan 5v synttäreillä, ja minä vietin laatuaikaa kaverin kanssa. Tosiaan Julia huristeli skootterilla meille ja haettiin kaupasta vähän evästä leffaa varten. Katottiin siis Härmä elokuva,joka oli idealtaan hyvä mutta ehkä liian raaka mun makuun. Itteäni mua ei siis millään voi kiinnostaa tappoviihde mutta koska se oli suomalainen niin pinnistelin koko kaksituntisen elokuvan. Myönnettäköön että pari  kohtaa kurkistelin sormien takaa. Nössö mikä nössö. :D Sitten laitettiin aivan namnam tortilloja, ehkä parhaita mitä oon syönny. Siinä sitten vaan oltiin ja ihmeteltiin jonki aikaa. Ammuttiin vielä kuuden jälkeen kokeeksi pari pikkupommia illan varalle jonka jälkeen Julia huristeli takasin kohti Kaustista. Oli kivaa!

Illan vietin porukoiden kans. Ensin saunattiin ja uitiin paljussa useampi tunti. Sen jälkeen Jenni the kynntilämestari sytytti pihalle 16kpl (mää laskin ne!) kynttilöitä ja soihtuja. Ai että siitä tuli ihana! Sitten syömään lohta, patonkeja,salaatteja ja kaikkea muuta ihanaa. Ruuan jälkeen lähettiin velipojan kanssa ampumaan raketteja,tai no pikkupommeja tuonne pihamaalle. Vähän ennen puoltayötä saavuttiin sitte sormet ja varpaat kohmeessa sisälle ja kohtapuolin nukkumaan. Täytyy sanoa että oli oikein onnistunut päivä!

Tämän päivän suunnitelmat on oikeastaan vielä auki. Vähän ehkä kaappien siivousta tulevaa remppaa ja kaappien siirtourakkaa varten. Ratsastamaan meen varmaan jossain vaiheessa päivää kun tässä heräilen kunnolla. Tällä hetkellä nimittäin makoilen sängyssä peitto korviin asti ja katselen strömsöä. :) Ei mulla hirveesti muuta oo tästä viikonlopusta, tai eihän sitä tiedä mitä se vielä tuo tullessaan!

Laitoin nyt tuonne vasempaan reunaan tuon lukijapalkin kun osalla oli vaikeuksia liittyä lukijaksi kun ei tiennyt mistä,joten nyt vaan kaikki jotka vähääkään ovat kiinnostuneet blogistani liittykää lukemaan oikein nimen kanssa tai laittakaa anonyymikommenttia oman nimen kanssa niin tiedän ite vähän ketä tätä oikein lukee. :)

Loppuun laitan kuvia vielä eilisestä illasta.
 ja ilman noita lasejahan ei ammu kukaan :)

1 kommentti: