sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Heipsistä!
Muutama viikko on tässä suihkittu menemään kuin  tuulispää jotta saisi kaiken minkä haluaisi valmiiksi. Nyt viikonloppuna tajusin että ollaan siinä äärirajoilla millon hermot sanoo poks. Tosiaan viikonloppuna kun istut sohvalle ja tajuat että olet taas mennyt ihan niinkuin muut haluaa. Sitten sut valtaa aivan ihana lämmin fiilis, tajuat että joulu tulee ja kaikki ihana lämpö ja ystävyyden aika. Tuli niin kiva olo silloin perjantai- iltana. Oli kiva mennä nukkumaan levollisena ja nukahtaa pää täynnä ihanaisia jouluajatuksia. <3

ilmassa leijuu jouluisia ajatuksia.. 

Eilen vielä talleilin koko päivän, semmoiset kevyet 6-7 tuntia. Tämän päivän pyhitin täysin sille mitä haluan itse tehhdä ja mikä tuntuu kivalta. En ole laittanut millekkään tämän päivän tekemisille aikataulua vaan olen mennyt vaan fiiliksen mukaan. Ja se fiilis on ollut melko jouluinen.. ;)

Haettiin koko perheen voimin pihakuusi lähimetsästä. Koira juoksi jaloissa kuin väkkärä ja voi että toisella oli kivaa. Aina koko sydän sulaa ku toinen on niin aidosti iloinen rallitellessaan menemään. Kuusi pystyyn pihalle ja minä itse maestrona laittamaan jouluvalot siihen. Tarkotuksena oli että olisi valot laitettu vasta ensiviikonloppuna kun on ensimmäinen adventti. (!!) Mutta kun joulutus syyhytti persauksessa siihen malliin että siellähän ne valot nyt  valaisee meidän pihaa. Ihanaa!


Sitten kun oltiin hyvässä jouluvauhissa niin askartelukamppeet levälleen , kuppi kanelikahvia (omnom se on ihanaa) viereen ja talkoot voi alkaa. Unohtamatta joululauluja jotka soi taustalla. Parit kivat kortit tuli aikaiseksi ja muutama vielä vähän vaiheessa mutta pikkuhiljaa. Teellä kostutettu paperi on kuivumassa, kiitos Emman ja ihanaisten ideoiden. :) Niistä tarkoitus loihtia jotain nättiä. Joulukortteja kannattaa muuten tehdä vain kun on inspiraatio kohdillaan, sillä silloin hyvä ja runsaslukuinen lopputulos on taattu!

Muutama valmiista korteista.. blogger ei suostunut kääntämään kuvaa oikein että saatte niskajumppaa kattoessa  ;)

Vähän vielä kynttilöitä pihalle ja voisin sulaa tähän fiilikseen. Joulu on vain upeaa aikaa rauhan ja levollisuuden takia. silloin kerää uskomattomasti virtaa jatkaa uuteen vuoteen. Ja koko synkän loppuvuoden jaksaa sen ihanan ajatuksen edessä siintävän joulun ansiosta.  

Piti sitä vähän joulupukkilyhtyä laittaa esille.


Oikeen hyvää alkavaa viikkoa teille hassuille ja muistakaa relata ja hengähtää vaikka arki puskee päälle. Joulun voimalla eteenpäin kuin mummo lumessa!
1 kommentti:

  1. Ihana postaus! :-) Kiva, että vinkeistä oli hyötyä!

    VastaaPoista