sunnuntai 4. marraskuuta 2012

im back!

Miten niin yli  viikko siitä kun oon viimeksi kirjoittannu? Ei varmasti, mutta siltä nyt näyttää. Hupsanheijaa, ei ole kyllä ole ollut tarkoitus mitenkään taukoilla mutta tämä viikko on ollut kyllä niin täynnä että huhheijjaa.

en ole unohtannut teitä rakkaat lukijat..!

Jos nyt tällälailla suurinpiirtein aikajärjestyksessä kelataan tätä viikkoa niin se on sisältännyt vaikka ja mitä. Kerhon pitämistä, jonka jälkeen tukkaputkella valmennukseen. Oli muuten aivan valtavan hyvä valmennus, opin taas uusia niksejä ja jäi oikeen kiva fiilis. Viikon yksi ainut koti-ilta tiistaina , keskiviikkona salivuoroa ja hikoilua + kyljen revähdys..ehhehe. Torstaina jälleen tunnilla, ihan jees ei mitään tajunnan räjäyttävää mutta oikein mukavaa. Teatteria luokan kans perjantai- iltana kera illanvieton. Sanon vaan että jos olette käyneet katsomassa fucking ämälia niin... no se oli omintakeinen teatteri noin lievästi sanottuna. eilen talleilua ja isoiskoulutusta parhaalla porukalla. Jossain välissä on koitettu nukkua ja syödäkki ja kumma kyllä olen hengissä jälleen tämmöisen härdellin jälkeen. :)

yli vuosi sitten..

 Tänään olin ratsastuseuran syyskokouksesssa ja tulin palkituksikin. sain vuoden reippailija/ edistyjä ratsastuksessa.. <3 Horzen toppaliivi ja sukat tulee varmasti käyttöön.

Jatketaan taas kirjoituksia normaalimmin ensi viikolla kun taas on normaali viikkorytmi, ja pirusti kokeita. 

Öitä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti