tiistai 20. marraskuuta 2012

unholaan en jätä sua..

Hispsistä vaan kaikille!


En ole jättänyt blogia  unholaan vaan aika vaan lipuu sormien välistä. Miten herranjee mää pystyn ens vuonna kirjoittamaan lukion läksyjen ohessa kun tämäkin tuottaa ongelmia. No se on sen ajan murhe sitten.

Viime viikonloppuna oli siis Maata Näkyvissä festarit ja siellähän minäkin viikonlopun hilluin. Oli oikeen hubahuba ja vaikka vieläkin on livästi sanottuna univelkaa niin se on hyvää univelkaa. Vaikka linkkamatkatkin oli siinä 7 tunnin hujakoilla tuntu että hyppäsin kyytiin ja olin jo perillä. Johtuu ilmeisesti vaan liian hyvästä seurasta. Kiitos teille kaikille joitten ansiosta oli taas tosi kiva viikonloppu! :)
Otin koko reissun aikana yhden kuvan. Yhden ainoan kuvan jossa komeilee erään kaverin naama noin kymmenen sentin etäisyydellä, en ehkä julkaise täällä. Laiskotti siis kameran suhteen mutta aina ei vaan jaksa.  No koitetaan hommailla teille muuten sitten uutta kuvamatskua.

Remu ja Reksi <3

Tämän viikon olen aloittanut pieneläinklinikalla työharjoittelussa. En vois saada parempaa paikkaa ja on tooooosi kiva olla siellä. Paljon monenlaista ja koko ajan saa oppia ja nähdä uutta. Huomenna normaalista poiketen työt alkaa vasta yhdeltätoista. Puunaan koiran aamulla ja vien sen täydennysrokotukseen samalla. Loppuviikolla voin sitten tehdä tarkempaa selitystä viikosta kun saa kokonaiskuvan itsellleen edes ensin selväksi. :) 

Sain Jonnalta ja Fannyltä haasteen ja teen sen kunhan kerkeän perehtyä ja vastailla kysymyksiin.

Tack och hejdå! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti