maanantai 12. marraskuuta 2012

turhia turinoita

Voihan syksy ja syysmyräkät. Aivan tulee vettä tai kissoja ja koiria taivaalta. Ja sillo ei pääse mopolla mihinkään.. eheheh. :D

Väsymys oli aivan huima viime viikolla. Tulit koulusta kotiin, makasit sohvalla, raahauduit tekemään läksyjä ja menit nukkumaan. Päivät toisti samaa rataa itseään joten eipä sitten tullutkaan avattua bloggeria kirjoitustarkoituksessa. Nyt kuitenkin tein enkun kirjotelman ja ajattelin että kun nyt ollaan päästy hyvään kirjotusvauhtiin ni jatketaan sitä sitte täälläkin.

Kuka sytyttäisi mun kadonneen kouluinnostuksen? 

Tänään olisi jälleen vuorossa kerhon pitämistä. Nyt en kyllä mene niiden kanssa ulos vaikka kuinka mankuisivat. Nytkin tuntuu että seinät lähtee irti kun tuulee ja sataa niiin en vapaaehtoisesti ole ulkona. Muuten tykkään kauheasti olla ulkona mutta en tällä kelillä. Koiraa oon kyllä ulkoiluttanut kelistä riippumatta mutta vaatteita saa olla päällä niinkuin olisit siperiaan menossa. Ja silti on kylmä.. hrr. Tulis talvi niin tietäis että   laittaako sade- vai talvivaatteet, kun tämä nykyinen keli on jotain siltä väliltä. ;)

Mun ideavarasto vähän ammottaa tylsyyttään, että jos haluatte vaikuttaa niin kommentit on edelleen käytössä. Muuten jatkan näitä mun turhia turinoita, ilman päätä tai häntää.Viikonjatkot! :)2 kommenttia: