sunnuntai 28. lokakuuta 2012

my weekendheh

Vähänkös on ollut kiva että on ollu viikonloppu. Perjantaina kun nyt oli sitä lunta niin rälläiltiin veljen kanssa mopoilla pellolla, ja vitsit kun lumi lensi. Tuli hyvä fiilis aloittaa viikonloppu.


Lauantaina sitten jo aamupäivälle lähdin kohti tallia jossa sitten vierähti sitten semmoset kevyet seittemän tuntia. Aina ne venyy ei sille voi mitään, vaikkakin porukat aina "hihkuu innosta" kun lopulta illallla saan itteni kotia asti. Eilenkin se kotiin lähtö viivästyi kun jäin auttelemaan iltatallia ja muutama vanha tuttu palaili heppoineen tallille joten heitä piti vähän jututttaa. Hevosetkin ovat vanhoja tuttuja joten ihan kiva saada ne takaisin. :) 

Iltasella sitten sainkin nauttia ensimmäisistä joulutortuista kera glögikupposen ja omssisnomssis että oli hyvää. Joulunaikaan voi iihan keposesti kadota yli viisikin torttua per day.. hups.

Tänään en sitten kuitenkaan päässyt kisamaan eikä kyllä kukaan muukaan sillä kisat oli valitettavasti peruttu vähäisen kisaajamäärän takia. Nooh ei se menoa haittaa sillä tänään mää oon taas tehny miljoonakaksisataa asiaa. Tuntuu että saa tosi paljon asioita ajalliseksi kun tunti lisättiin aikaa päivään, tavallaan kyllä se ehkä tässä illalla kostautuu kun jo kahdeksan jälkeen nukuttaa. Nytkään kello ei ole vielä seittemää ja tuntuu että sen pitäisi olla vähintää puoli yhdeksän.

Siivoilin meidän yläkerran ja vaihsoin uudet/vanhat verhot jotka pelastin mummun varastoista. Muuttaa tommoset pikkujutut tosi paljon ilmettä ja tuli jotenkain rauhallisempi tunnelma sinne. Mää olen nyt sekalaisesti ottanut kuvia viikonlopun aikana joten lissäilempä niitä tänne loppuun. Eivät ole aikajärjestyksessä.

Ps. huomenna vielä kerhon jälkeen kouluvalmennukseen johon sain eilen varattua itselleni ajan. Jeij!

heh!:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti