sunnuntai 14. lokakuuta 2012

leiristä selvitty!

kukkuluuruu vaan kaikille! Leiriviikonlopusta on selvitty. Flunssa vaivaa edelleen muttei anneta sen häiritä. Eikä anneta sen myöskään pahentua.

Viikonloppu oli oikeen mainio, vähän meinas puhti loppua ennen puoleyön hiljaisuuutta. Musta on varmaan tullut vanha sillä nukkumaan tekee mieli jo kymmenen jälkeen. ;) Tänään kun saavuin kotiin kirkon jälkeen (huh.. puolitoistatuntia nuokkumista penkillä)  tein jotain mitä en kyllä yleensä tee. Otin päikkärit. Enkä mitään torkkuja vaan puolitoistatuntia puhdasta unta. Siinä vaiheessa kun mää nukun päikkärit voin sanoa että sillon oon oikeasti väsynyt.

krooohpyyyh...

Siinä sitten kyllä kesti jonku aikaa ennen kuin tointu taas siihen että missä mennään, mutta pikkuhiljaa. Kävin vähän tuulettumassa eli rälläilemässä mopedilla tuolla pelloilla. Sain ainakin silmät auki. Sitten vähän koiran kanssa ulkoilemaan, pääsi remuli mummun koiran vieressä olevaan tyhjään häkkiin kun jenni meni mummun kanssa kahville. Sain maailman ihaninta itsetehtyä kuningatarkääretorttua..mmm. <3 kun päästiin kotiin koira sai harjauksen ja pusun ja takaisin omaan kopperoiseen. sitten piti vielä vähän tunnelmoida, takan sytytys ja kynttilä palamaan. Uloskin vein muutaman lyhdyn koristamaan muuten jo melko karunnäköisiä pihlajoita. Tuli tosi kaunis näky. 

toin ihania kuivanneita lehtiä sisälle..


Istun täällä keittiössä kirjoittelemassa ja tämän syksyn ensimmäinen riisipuuro keittyy hiljalleen. Tuoksu on jo nyt huumaava...
1 kommentti: