perjantai 5. lokakuuta 2012

viikonlopun aloituspostaus..

Viikonloppu edessä. Tosiaan puoli viikkoa on mennyt sairastellessa ja on kyllä ollut niin voimaton olo ettei ole juuri muutakaan voinut tehdä. Koulussa oon pystynny onneksi olemaan eilen ja tänään niin ei jäänyt kuin äikänkoe rästiin. Kaiken  muun olen oikeastaan joutunut poistamaan tältä viikolta. En mennyt eilen tunnille koska en ois vielä yksinkertaisesti jaksanu istua tuntia selässä. Samoin huominen tallipäivä jää välistä, sillä no way että juoksisin kaks tuntia tällä olotilalla. Vapaaehtoiset tuurajat huomiselle, ilmoittautukaa! ;) Harmittaa silti, sillä tuntuu että on jo ikuisuus kun olen viimeksi ollu tallilla vaikka se oli "vain" viisi päivää sitten.

Mahtavaa toisaalta. Voitteko uskoa että mulla on TÄYSIN vapaa viikonloppu. Ei menoja ei murheita, ei muutakun täydellistä aikaa.  Parit räpsyt tästä alkuillasta.

Ei sitä hämyisää syystunnelmaa voita mikään..<3

Näillä eväillä pärähtää viikonloppu käyntiin. :)
Tätä ihanaa rentoutusta toisaalta täydentää se että äiti ja veli on vantaalla tämän viikonlopun. Siinä mielessä että kyllä me varmaan kaikenlaista tehään iskän kanssa , mutta sitä ei kiinnosta istunko lakkaamassa kynsiä tai teenkö jotain muuta kivaa. Saan siis aika vapaasti tehdä. Tuplaihanaa! Koiran kanssa olisi tarkoitus käydä mehtällä jossain sateentaukoaikana, sillä se on alkanu ns. pelamaan lintujahdissa tänä syksynä ja harjoittelematta ei kehity. Oon ollu jo oikeastaan koko syksyn hirveän ylpeä Remusta. Sen näkee kuinka se on oikein ylpeä itsestään kun se on tajunnut koiran elämän päälle. Se oikein janoaa nykyään sitä milloin se saa käyttää päätään joko koulutusharjoituksissa tai metsällä. Unohtamatta rundailuja pellolla. On se vaan..<3

Nappasin eilen taas kuvan hassusta. tuhtuh.. :)

Nyt on taas semmoinen todella rento olo. Aina sitä huomaamattaan stressaa arkea, kokeita ja muita ja unohtaa nauttia asioista. Tämä lenssu toisaalta taas rauhoitti tätä menoa ja pakottikin osalta rauhoittumaan ja löysäämään tahtia. Ihminen on kauneimillaan rentona ja hyväntuulisena joten ainainen puurtaminen vaikuttaa siihenkin. Tämän viikonlopun pyhitän kaikelle itsestäni kivoille asioille ja nautin niistä kaksinkertaisella sydämellä. 

Viettäkäähän tekin oikein hyvää viikonloppua! 

Autumn is full of great colours.. enjoy it2 kommenttia:

  1. voi tuo sun kirjotustyyli.. oon kateellinen :D ja tosi kiva postaus! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se vaan tulee tommosena mielestä ja sormet kirjottaa :D kiitos <3

      Poista