keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Suunnitelmia loppuvuodeksiTänään ja eilen on olo ollut jo semmoinen että on pystynnyt olla tolpillaan, onneksi. Ootan vain erittäin "innolla" että kuinkahan paljon mää olen jäänyt taakse esim fysiikasta ja matikasta.. hrrr , kylmät väreet menee vain kun ajattelee. 

Ajattelin nyt vähän kartoittaa mitä on loppuvuodessa on tulossa tärkeimpinä ja mitä ne mulle merkitsee. Kuulumisiakaan ei jaksa viikosta toiseen suurinpiirtein samanlaisena lueskella. Eipä kyllä näinä kolmena sohvallamakoilupäivinä ole mitään tapahtunutkaan. Voinhan mää toki selittää teille hirveän yksityiskohtaisesti kuinka mää käännän kylkeä ja yhtäkkiä painankin kaukosäätimennappia joka vaihtaa kanavan voicelle, eikös  oiski hirveen mielenkiintoista.. ;) Nyt mää taas puhun mitä sattuu joten aloitetaan.

- Syysloma.
Tällä hetkellä lähimpänä. Päällimmäisenä tietysti ihana pitää lomaa ja rentoutua. Synttäreiden takia tai pikemminkin johdosta on ihana nähä kavereita , niitä joita ei useimmin näe ja myös niitä joita näkee enemmän. Koittaa myös olla mahdollisimman paljon ulkona ja keräillä vaikka jotain jäkäliä ja muita koristeita joulunaikaa varten. Tykkään hirveästi tehdä pakkasenkestäviä asetelmia ja muita koristuksia talvea varten. Se on omanlaista terapiaa. Sitten pystyy myös rauhassa oleskella ja tuoksutellla kaikkia ihania tuoksukynttilöitä pimenevässä illassa. Ihanaa, voi että mää ootan sitä. <3

tämmösen syyslomafiiliksen määki haluan <3

syksyisiä maisemia

zieniää.. ;D

-Adventtiaika.
Voi tulisipa toljanteri tänäkin vuonna! <3 Joulukalenteri on se must juttu. Suklaajoulukalenteristakaan en luovu ja haluan myös ihan perus kuvallisenkin kalenterin. Sillon alkaa haista kotona joulutortuille ja glögille, unohtamatta pesuainetta. Ynghh.. se on ehkä ainut asia joka saa osittaisen miinuksen, eli joulusiivous. Toisaalta mikään ei voita sitä tunnetta kun kaikki on tiptop ja saa vaan kellahtaa sohvalle ottaa kissan kainaloon ja odottaa aattoa.

MN-festaritkin mahtuu tähän väliin. aivan parasta! Tai oikeastaan ennen adventtiaikaa mutta olkoon :)
-Joulu.
Pitääkö selittää. Ihanaa, rauhallista,tunnelmallista,punaista, ystävällistä, salaperäistä ja paljon muuta mahtavaa. Mun mielestä ehdottomasti paras aika vuodesta. Käytännössä se on vain niin ihanaa aikaa kun koko maailma hiljenee viettämään joulua, kaikki riidat unohdetaan. Syödään niin paljon ruokia ja karkkeja että viimeistään tapaninpäivänä on pakko lähteä viiden kilometrin lenkille että saa edes yhden siivun kinnkua vielä alas. Joillain muulla sama ongelma? ;) Unohtamatta ihanaa aidon kuusen tuoksua. Ja ne aamut , etenkin aattoaamu. Heräät heti kuudelta, laitat äitin kanssa riisipuroa tulemaan, viet kuusenjalkaan lisää vettä, saat neulasia hiuksiin,haet kupin kahvia , istut sohvalle ja vedät villasukat syvemmälle jalkaan. Kuuntelet sitä rauhaa ja hiljaisuutta, katsellet vaikka ulos hiljaista luontoa. Sinä päivänä kaikki on ystäviä, kukaan ei halua olla paha kenellekkään. silloin on hyvä olla.

valoa pimeässä <3

tuo tunnelma..

<3 , ei lisättävää
-Uusivuosi.
Ihanan iloinen juhla. Odotetaan uutta, vielä vähän parempaa vuotta. On vielä joulunaika, osa ruuista on syöty, ostetaan vähän lisää ruokaa, unohtamatta raketteja. Tunnelma on hilpeä. Valetaan tinoja , katsotaan ja nauretaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Joillekkin rahaa, joku saa sydämmen, toiselle miekka. Valvotaan luvattoman myöhään, kipristellään ulkona ja katsotaan aivan mielettömiä raketteja. Lopulta mennään nukkumaan uusiin joululahjaksi saatuihin petivaatteisiin. Vuosi on pulkassa. 


2 kommenttia:

  1. Oi ko ihana postaus! <3 Voi jestas miten kovasti määki ootan noita kaikkia!! On jo hetkeks hämärtyny maailman meno, mutta oi oi loma sais jo tulla. Koulu pilaa kaiken. Ainaki melkeen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla etttä tykkäsit.. <3 totta mun luovuus menis eteenpäin varmaan satasta mutta tuo himputin koulu hidastaa sitä :D

      Poista