tiistai 9. lokakuuta 2012

kerhoilua ja ostoksia

Heipparallaa! Olen tässä koittanu harjotella mopoteoriaan sillä ajattelin sen ihan ekalla mennä läpi. Sitä ärsytyksen määrää saa sitten varoa jos menen reputtamaan sen. Nooh, koitetaan kuitenkin ajatella positiivisesti.

Eilen pelattiin kerholaisten kanssa lautapelejä. Mää oon ite edelleen niin räkänen etten kyllä voi oikeen ulkona pelata puoltatoistatuntia. Oletin että puolentunnin kuluttua aletaan mankua jo lisää tekemistä tai ulos, mutta kappas. Lapset pelas iloisesti koko kerhoajan. Ehkä niidenkin riiviöiden sisällä on sydän julmaa flunssaista kerhotätiä kohtaan. Ei vaan kiva että tykkäsivät ja jaksoivat pelata. Mulla oli vaatteita päällä niin paljon että olo tuntu lumiukolta ja silti meinasin jäätyä kun pyöräilin 700 metriä kotiin. Hrr.. talvi tulee :D


Eilen kävin kipassa vähän joulukorttitarvike ostoksilla (ei saa syyttää.. :D) ja tarttuhan sieltä mukaan kaikenlaista. On joku muukin ollu liikkeellä ennen mua sillä osa tuotteista oli jo loppu joten en oo yksin ongelmani kanssa.

muunmuassa..

iihanaa tonttupaperia.. <3

kimalletta..

tarroja..

ja korttipohjia. Saatte sitten toivottavasti kuvia valmiista tuotoksista. Kortit haluan tehdä hyvissä ajoin ettei tule semmosta "iik apua en kerkeä" ja sitten se korttien laatu tuppaa olemaan nyt mitä vain.

Tämä nuhanenä koittaa nyt kuitenkin suunnata koiraa ulkoiluttamaan joten morjens!


1 kommentti:

  1. voi sinua! itekki alan varmaa kohta ihan innoissani tekemää kaikkia joulujuttuja ku luen näitä :D

    VastaaPoista