lauantai 6. lokakuuta 2012

tähtipölyä ja kimalletta..

Hyvää lauantaita vaan kaikille tasapuolisesti!  Melko harmaa päivä, mutta sitäkin kotoisampi. Aamupäivästä käytiin kaiken maailman asioilla isän kanssa jossa vierähtikin pari tuntia. Sen jälkeen oonkin vaan touhuillu kaikkea pientä ja saanut kyllä hirmu nopsasti päivän kulumaan.

Olen lueskellu lehtiä kera karvapallokissan, järkkäilly huonetta siistimpään kuntoon, kattellu teeveetä ja tehny kaikkea mukavaa. Tällä hetkellä juon maailman ihaninta lämmintä mehua.

Lämmin mehu..<3

  • keitettyä vettä
  • viinimarjamehu tiivistettä
  • kylmää vettä
Laita tarpeeksi isoon mukiin noin puolet vettä. Lorauta reippaalla kädellä tiivistettä, toki ihan oman maun mukaan. Lisää sitten vielä loraus melko kylmää vettä jottei mene kymmentä minuuttia puuskutellessa sitä juotavan lämpöiseksi. Enjoy!


Oon tänään oikeastaan vaan haaveillu joulusta.. Heh. Koitan pitää mun mielen kurissa täällä blogissa sanotaanko tonne mahdollisimman lähelle joulukuuta asti. Sillä tiedän että kaikkia ei vain yksinkertaisesti voi kiinnostaa tämmöinen. Tämä on kuitenkin minun blogi jossa saan höpöttää mitä haluan ja lukee myöskin kuka haluaa. Kun sitten koitaa joulukuu voitte arvata että riiviö on irti! :D Tänään olen kyllä nyt siltikkin tutkiskellu kaikkia iiihania joulujuttuja ja liityin myöskin pariin jouluiseen blogiin. Itseasiassa mää en oo tienny että semmoisiakin on. Ootteko te? En sano sitä etteikö jotain tulisi aina silloin tällöin , mutta jos antaisin ittelleni vallan niin te ette pian muuta lukisikaan.

Vuoden kivi ja keppi lahjasaalis. :)

Ajattelin mennä tästä tekemään jonkun ihanaisen asetelman portaille sillä se on jotenkain koruttoman näköinen tuolla sateessa. Kumpparit jalkaan ja kanervien metsästys voi alkaa!

Loppukevennyksenä, pallontuhoajakoira tuhos pehmopallonsa tänään.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti