perjantai 26. lokakuuta 2012

Helpotuksen huokaus vaaleaan maahan..

Wuhuuuuu! Nyt on lopultaki tälläkin tytöllä kortti. Sitä on kirottu ja odotettu ja nyt se on tuolla varmassa tallessa rahapussissa. Ihana fiilis ku ei tartte sitä enää murehtia. Ajotuskin oli siis melko pro sillä ajoin lopullisen ajokokeen ennen neljää ja puoli viideltä satoikin jo lunta. Pääasia kuitenkin on että nyt on kortti. Jes!

Lumijuttua on nyt kyllä ollutkin kaikki paikat tulvillaam. Toiset on odottanut sitä kuin kuuta nousevaa ja toisille se merkkaa kaiken hauskan loppumista. Minä ite lukeudun tuohon ensimmäisten kastiin mutta nyt kun olisi voinut ajaa mopolla niin vähän harmi. Vaikka lumi on kiva juttu mutta harvoinhan se heti on pysyvää. Jos saa antaa pyynnön jonnekkain niin se olis että antaa mun ajaa muutaman kerran mopolla ja sitte saa tulla pysyvä lumi ja talvi. Kiitos! :)

Tuh!

Näättekö teki tässä jonku ristiriidan.. ?
Virheitä lehtiä ja lunta :D
Voi kuinka ihanaa viikonloppu! Oon himpula soikoon ressannu tätä mopojuttua tässä semmoset puolitoistaviikkoa että mahtavaa vähän hengähtää.  Jotenkain on niin kiva vaan olla kotona. Toisaalta on kiva olla jossain "hillumassa" kylillä mutta se tunne ku oot vaan ihan omassa rauhassa ja tunnelma on se oikea. mmm... Siinä taitaa olla tämän päivän ohjelma.

Eilen  olin sitten estevalkassa synttärillä. Meillä oli kolme estettä jotka suoritettiin puomitasolta johonkain tuonne 50-60 cm asti. Monennäköisiä tehtäviä mentiin, ympyrällä pystyä ja kaaria ja kaikenlaisia kiemuroita. Jäi ihan hyvä fiilis eilisestä, vähän sähläämistä alussa kun kuskilla yli kuukausi hyppytaukoa. Loppuakohden parani huomattavasti ja sunnuntaina kisat ja 50cm. Eilen ei tullut yhtään kuvaa valkasta mutta sunnuntaina luulisi olevan teille jo matskua. Teidän määräkin on ylittynyt jo yli kymmeneen, kivaa!

Näihin tunnelmiin, palataan taas tässä viikonlopun aikana mutta oikeen hyvää "talven" ensimmäistä viikonloppua teille kaikille!

Löysinpä sittenkin viimetalvisen kuvan synttäristä.. :) "uljas esteratsu" köhköh..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti