tiistai 23. lokakuuta 2012

ärrinmurrin ja muuta mukavaa..

Hei taas. Vähän on ollu kirjoittaminen hukassa muutamana päivänä. Syitä on ollut ja toisaalta mitään syytä ei ole ollut. Salamyhkäistä, eikös vaan. Ei vaan reputin sen mopoteorian, fiilis oli ihan P**seestä sen jälkeen. Eikä siinä mitään , toisella kerralla eilen vastasin viimeiseen kuvakysymykseen väärin, ja se oli se ratkaiseva virhe. Ei läpi. Mulla on ollu niin sekava olo perjantain jälkeen kaiken tämän möhlimisen jälkeen, että annatteko anteeksi jos ei ole vain huvittanut kirjoittaa? Torstaina on sitten kaikki loput edessä, ja mahdollinen kortin saanti. En haluaisi lähteä siihen, entä jos tai silti- linjalle. Kuitenkin tuolla takaraivossa kuuluu semmoinen pieni kuiskaus joka sanoo  et onnistu ja möhlit sen kuitenki. Myönnetään mua pelottaa..

Perjantaina ajoin kuitenkin ajotunnin joka oli ihan mukavaa kaupunkiajoa. Haettiin sen jälkeen mulle click- kenkäkaupasta talvikengät ja ostin pikapikaa glitteristä ear cuff- korun jollaisesta olen jo jonkin aikaa haaveillut.


like you can see, piskuinen korko löytyy <-- tykkää  kopinasta

Rakkauskorvis..

Viikonlopun ressasin sitä koetta jonka sitten möhlin. Tallilla lauantaina sai välillä vähän muuta ajateltavaa , mutta muuten se menikin lähestulkoon märehtiessä. Ärsyttää itteäni ku mun luonne pelkää epäonnistumisia. Tämmönen musertaa mut hetkellisesti kokonaan , ja kalvaa mieltä niin kauan että se hoidetaan kuntoon. Silti toisaalta tekisi mieli vaan unohtaa koko mopokoulu ja koe ja jättää ne menneisyyteen. Toisaalta en saisi itteltäni rauhaa jos en tekisi sitä. Vaikeaa.

tämän ihanan sisutustekstin sain  Viljamarialta lahjaksi ja yritys on kova muistaa tuo mielessä kun oikein ärsyttää tämä
juttu..
Loppuun vielä. Sain Annikalta tänään kivan synttärilahjan. Sisältäen kynsilakan , -viilan, kasvonaamion ja oikein kiva itsetehdyn tuubihuivin. Kiitos kovasti ja kaikille löytyy varmasti käyttöä!

Pääsi kyllä heti kynsillekkin mutta ei nyt sattunut näkymään kuvassa. :)

 Kaikessa ärsytyksessäni lauantaina kuitenkin vielä päällystin tuon talvikenkälaatikon ja pelastin sen roskiksen kidasta. Siitä tuli oikeen söpö etten sanoisi. Sitä mitä siihen tulen laittamaan en tiedä, mutta söpö se on vaikka  sitten tyhjänäkin. Joululahjatkin vois kätkeä sen uumeniin..


 No niin katsotaan taas seuraavalla kerralla onko sitä korttia vai ei. Voisihan sitä ennen sitäkin postata tietenkin muttakun en nyt välillä saa itsestäni selvää. Kuitenkin heippa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti