sunnuntai 20. tammikuuta 2013

leireilyä.. (holahola!)

Moikka! Nyt ollaan selvitty leiriviikonlopusta. Oltiin tulevien isosten kanssa ihan omalla porukalla , viettämässä laatuaikaa, hiljennyttiin sanomaan ja vaan nautittiin olostamme siellä.
Unohtamatta ihania yö- ja saunakeskusteluja, joissa saat purkaa asoita. Lievästi kaksmielistähän se meidän meno on, jos tuntee porukan. Elän taas kymmenen vuotta pidempään, niin paljon tuli naurettua. Kiitos!Mää meen tässä vielä ratsastelemaan iltapäivällä ja tässä nyt kahvia nautisekellen. Jos sitä jaksaisi sitte pitää silmiänsä auki. :) Olin jopa niin reipas että purin laukunkin  jo saman päivänä. yleensä se menee niin, että eka puoliviikkoa se lojuu alakerrassa, seuraavat puoli viikkoa ylhäällä, ja sitte vois vasta harkita purkamista.

Voisin selittää tästä viikonlopusta niin monta hyvää juttua mutta siitä tulis romaani. Mainittakoon että ota hammasharja mukaan, patjatelineeseen mahtuu lähemmäs kymmenen ihmistä, vahinkolyönti kaveria turpiin, munannaputteluun jää koukkuun, salaisia rakkausviestejä kaverin Raamatun välistä ja voi nauraa kymmenen minuuttia putkeen sanomatta siinä välissä yhtään mitään. :D

Ootan niin innolla jo nyt tulevaa isoskesää ja kaikkea sitä mitä pääsee tekemään. Oi vitsit että nyt on iha hyvä fiilis!

holahola- naisen rajanylitysfiilis.. vähän inside juttuja  mutta koittakaa kestää :D

Loppusanoiksi vois nyt mainita aika hyvän "elämänviisauden" . Siis kun löydettiin tämä salanen rakkausviesti , josta jo ylhäällä mainitsin , totes siinä kaverini että " Sä oot Matias löytänny jo sen oikeen sä et vaan tiedä kuka se on. "  Kiitos Jaakko! :D  Läpällä heietty lausahus joka on itseasiassa aika osuva.

Tämmöstä tälläerää, palaillaan taas uuden viikon ja uusien kujeiden merkeissä!
4 kommenttia:

 1. Voi vitsi repestin tolle jaakolle!:D
  Oli ihana leiri!<3

  VastaaPoista
 2. Se oli oikeesti päivän paras.. :) oli kyllä mahtavaa <3 saunakeskustelut.. ;)

  VastaaPoista
 3. hehhee holahola ;) voi että oli kivaa! <3

  VastaaPoista