perjantai 11. tammikuuta 2013

sillisalaatti, sekalaisia selityksiä.

Heippsis! Tänään , ollaan puurrettu jo viikko koulua. I miss u holiday! Mutta hengissä ollaan ja onneks vielä on vapaita viikonloppuja ilman sen suurempia suunnitelmia joten voi rauhassa laskeutua taas siihen todellisuuteen että kunnon lomalle pääset kuukausien päästä.. _klunks_, mutta sitten kun koittaa se loma, sillon on peruskoulu lusittu ja uudet tuulet odottaa. Mahtavaa, kun pääsee uusien juttujen kimppuun, mutta jos saan luvan, pakkaan kaikki meiänluokkalaiset penaaliin ja voisin pitää niitä siellä ikuisesti. Ootte liian tärkeitä. :)

Pikkiriikkisen vielä riparifiilistelyä..

kärsä pitkällä..

Homopoika (<- ottakaa vitsillä) ja kärsivät ilmeet.  rakkaat kumminki ;)

Eilen olin sitten tälle vuodelle ekalla tunnilla takalassa. Tunti alkaa nykyään seittemältä kuuen sijasta joten siellähän se ilta vierähti sinne puoli kymmeneen asti. Menin synttärillä ja oli ihan mukavaa. Oon nyt jostain repiny kummallisen tavan pitää mun ranteita ihan kierossa ja sillon ohjat ei pysy kunnolla kädessä, ihme venkoilua.
Tehtävänä oli tehdä käyntiin siirtymisiä ennen kahta puomia pääympyrällä. Onnistuttiin tosi hyvin ja välillä ei niin hyvin. Vielä joskus saan kuvaajan niin saatte jotain materiaalia mutta joudutte nyt lukemaan ja yrittämään ymmärtää näitä mun selityksiä. Kivaa oli kuitenkin tunnilla ja siitä jäi hyvä maku suuhun. Oottaa innolla ensiviikkoa. :)

Nyt iski taas oikeen hepoiluinnostus päälle kun kattelin tuossa vanhjoja kisavideoita ja kuvia. No jospa sitä lähtis huomenna vaikka sampolla ratsastamaan niin helpottais. 

päivätallitunnelmia..puhelinquality

Nyt reippaana koiraa liikuttamaan pihalle niin tulee reipas mieli!


4 kommenttia:

 1. voooi eeeeeiiii nuo kuvaaat :D kärsä pitkällä <3

  VastaaPoista
 2. oot löytäny sen kaikkein viehättävimmän kuvan musta <3 onneks ei sentään näy naamaa :D ja millos mennään kärsäilemään seuraavan kerran? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpö nimi sulla ;) millon vaan ! :D

   Poista