maanantai 21. tammikuuta 2013

päivä jolloin sulla ei oo aikaa olla tekemättä mitään

Eli ei siis millään pahalla, mutta tälle päivälle on melko lahjakkaasti taas mahdutettu nääääin paljon tekemistä. Miten musta tuntuu et näin on käynny ennenki..? :D

<3 
sain kuitenkin tänään ratsastuksen opettajalta viestin että tuunko valmennukseen, ja mikäs siinä. Ai niin .. kerho menee päällekkäin. --> Nooh, vaihetaan vähän kerhon aikaa ja lähetetään kaikille äiteille viestit muuttuneesta ajasta. Broblem solved.
Ja aattelin et jes, kerranki otan kuvia tallilla ni voi kuinka ihanaa, että rakas kameran akku on tietenkin TYHJÄ. No puhelimella voin sitte koittaa.

sampo <3
Olin eilenkin ratsastamassa, ja käytiin sitten vähän maastoilemassa, ja oikeen kivaa vaikkakin oli tosi kylmä tuuli. Mää vaan nautin niin olla siellä hevosen selässä , rentoutua ja ajatella asioita läpi. Toki silloin kun ratsastetaan oikeasti niin sillon ajatus on pidettävä siinä ratsastuksessa. Se on kaukana istumisesta kyytillä. :) Mutta näin rennosti köpsytellessä on oikeen kiva aatella kaikenlaista ja yleensä rento olo tulee kaupan päälle. Kivaa. 

Nyt pitäis olla 20 minuutin päästä pitämässä kerhoa ja en ole uhrannut ajatustakaan läksyille enkää matkalle koululle. Hyvähyvä. ja valmennus alkaa klo 19 ja kerho loppuu 18 jajaja.. miljoona tehtävää tekemättä joten ei auta homehtua nenä kiinni koneessa. 


See ya!

2 kommenttia:

  1. eei vitsit tuli kauhee ikävä hevosen selkään ku luin tätä:D peltolasta on nyt tosiaan hepat ollu viime toukokuusta lähtien ylläpidossa muualla kun taloon tuli perheenlisäystä syksyllä:) En oo sen toukokuun jälkeen ratsastanu ollenkaan ja voit vaan kuvitella kuinka kamalaa tää on...:D! itkupotkuraivarit aina pari kertaa viikossa..:D kait se on niin, kun kerran on hevoskärpänen kunnolla purassu nii ei siitä sitte koskaan pääse eroon:) kotona nyt tiesti on tuo maskotti poni jota voi hoidella, mutta on se ihan eri asia, ku ennen siellä tallilla tuli kulutettua kaikki vapaa-aika vielä tuon hoidon lisäksi. ohhoh tulipas vähän pitkänpuoleinen kommentti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauheesti ku kiva kommentti :) ei muuta kun tuntia varailemaan jostain että pääset hevosen selkään! Vie terkkuja tiinalle jos näät :)

      Poista