sunnuntai 27. tammikuuta 2013

reippaan sairastajan päivä

 Minä elin viikon sillälailla että muut perheessä oli sairaina ja olin jo jeejee-fiiliksissä että enpäs saanukkaan flunssaa. Kuinkas sitte kävikään? Flunssahan se sieltä tuli. Ei onneks mikään hirvee vaan vähän lämpöä ja pää kipeä.

Aamupäivän vaan lepäilin ja mässyttelin ihanilla appelsiiniveneillä ja luin viherpihaa. Kohta on kevät ja se meinaa että saa taas työntää kädet multaan ja seurata sitä kasvua. Hrrr... ihanaa!  Viimekesä oli ensimäinen kesä kera kasvihuoneen ja toivottavasti ens kesästä tulee ainakin yhtä hyvä. Kohta on aika laittaa tomaatinsiemenet multaan ja odottaa niiden kasvamista isoiksi. :)

Sitten iski siivoustätin touhunpuuska. Ei muutakun laatikot mukaan ja hyökkäys vaatekaapin kimppuun. Se on meinannu mut jo hotkia kitaansa muutamaan kertaan viimeviikolla aamutohinassa.  Harmi etten ottanut teille ennen- kuvaa mutta se ois ollu kieltämättä aika karu näky.

Vaatekaapin siivous on aika inspiroivaa. Teet semmosia " ai mulla on tämmönenki" -löytöjä ja kun roudaat kaks laatikollista tavaraa pois tiedät taas että joku lapsi kaukaisella maalla saa uudet vaatteet ja samalla oman kaapin ilme piristyy. Suositeltavaa hommaa kaikille! :)
Siistimpi olemus, eli jälkeen-kuva. :)
Huomenna sitten starttaa tet-viikko ja samalla myös kouluton viikko, tsemiä vaan kaikille teille joilla on koeviikko! Meikä häärii puutarhalla viikon siellä kukkien ihmemaassa. Odotan kyllä ihan suhteellisen innolla ensviikkoa vaikka paikka ei ollu ensimmäinen  vaihtoehto.


Tosin  perjantai onkin vaan puolikas päivä... *tättäträä* koska lähden junalla veljen kanssa kohti helsinkiä tai tarkemmin ottaen nurmijärveä. Siellä sitten apassionata ja shopping. Voiko olla edessä parempaa viikonloppua? <3


Näissä tunnelmissa on hyvä lopettaa. Hyvää alkavaa viikkoa everybody!
Fiilistelyä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti