tiistai 16. lokakuuta 2012

happy birthday to me!

Eilen tosiaan vietin synttäreitä. Eilinen oli kerrassaan mahtava päivä. Aamulla oli ihana herätä lauluun ja saada muhkea aamupala suoraan sänkyyn. mm...

Sää oli oikeen sumuinen ja sateinen ja päätin lämmittää takan jotta tulis lämpöä ja sitä ihanaa tunnelmaa. Kuulemma silloin kun olen syntynyt on satanut lunta, miksei eilen? Haluta lunta. Toisaalta ei haluta , mutta haluta silti. Yksinkertaista eikö? :D



Sain sitten pitkin päivää erinnäisiä lahjoja. Ihania kaikki. Isä ei kuulemma osaa enää ostaa minun ikäiselle enää mitään joten sain itse ostaa. Loppujen lopuksi ostin kivan pinkki-valkoisen catmandoon hupparin. Huppareita ja lämpimiä paitoja ei voi olla talvella liikaa joten hyvä ostos.


Äiti oli tilannut minulle demin joten sen kummenpaa kuvaa siitä ei voi oikein tulla mutta ihana juttu tuo lehti. Onpahan ainakin kivaa lukemista syksyyn. ja meikkilahjakaan ei haittaa! ;)

Iltasella lähdettiin Kokkolaan sillä mulla oli eka mopoajotunti. Poimittiin Julia kaustiselta kyytiin ja huristeltiin kokkolaan. ite tunnissa ei ollu mitään ideaa. Ajellaan parkkipaikkaa ees taas ja pujotellaan keiloja. Muut meni kaupunkille siksi aikaa kun mää ajoin, mutta jatkettiin vielä vähän shoppailua senkin jälkeen. Julia osti mulle aivan supersöpöt vaaleanpunaiset helmet. Kiitos!


oij, kerranki tarpeeks isot helmet.. <3


Veli oli sotannut mulle söpön eväsrasian jossa oli sisällä keitttiöpyyhe ja aivan yli-ihana mini raastin. jotenkain suloista kun toinen on nähnyt vaivaa kerätäkseen. 

Kaikenlisäks tuo raastin oli PINKKI.. <3

Mummu ja pappa oantoivat rahaa joka on aina tarpeeseen. Semmosia lahjoja. Tänää nään pari kaveria kun he tylevat meille. JeeJee! 

Moimoi kaikille ja hyvää syysloman jatkoa!!



2 kommenttia:

  1. Hihi aloin naureskella kun muistin, et josain vaiheessa kun mun pinkki-kausi alotti huokailit kamalasti että voi jotain pinkkiä, ja nyt sullakin on pinkki innostus:p ♥

    VastaaPoista