keskiviikko 5. syyskuuta 2012

eläimellistä elämää

Hei taas. Anteeksi heti ensimmäisenä että muutama edellinen postaus on ollut kuvaton ja melko lyhyt. Koitan parantaa tapani ja ladata kameran akun. Hupsista!

Milloinkas minä oon viimeksi postannu? Taisi olla silloin maanantaina se pikapika iltapostaus. Tosiaan maanataina olin pitämässäh 4h-kerhoa ja lauantaina odottaa heppakerhon aloitus tälle vuodelle. Eilen kävin tallilla. Ratsastin sampon ja opetin tyttöjä. Sampon kanssa ollaan nyt tässä jo muutaman kerran harjoiteltu erillaisia taivutuksia jotta saadaan hevonen notkeaksi ja rennoksi jolloin on mukava ratsastaa. Siirtymisiä tehtiin eilen, ihan hyvällä menestyksellä. Hitaanpaanpäin siirryttäessä tulee melko helposti liian töksähtävä siirtyminen kun taas nopeampaanpäin sujuu oikeen siististi. Saatiin kuitenkin heikompaakin suuntaan muutamat ok siirtymiset jonka jälkeen vähän kaarreltiin ja tehtiin kiemurauria. Laukkasin ihan reilusti vielä molempiin suuntiin ja vaadiin kunnon työskenteumuodon. Loppuun vain keventelin rennosti eteen alas- tyylillä. Sampon omistaja Suvi kävi viellä selässä vähän aikaan kun opetin tyttöjä. He menivät puomeja vähän lopuksi korotettuinakin. Molemmat menivät hienosti, kehittyvät kokoajan ja vaikkei kaikki aina menekkään täydellisesti saan olla heistä aina hirveän tyytyväinen.

Otsikkoon liittyen ajattelin vähän laittaa oikein kuvien kera vähän mun vapaa-ajan eli toisin sanoen eläinten kanssa touhuiluja touhuiluja. Tallillahan ne aika pitkälle menee. Ootte varmaan tekstestäkin huomannu. :)

Viime kesän vaellusleriltä <3

Koulukisat takalassa about vuosi sitte :)

Sampo & Me tänä kesänä

Koira ja kissa on mulle myös erityisen tärkeitä jota ilman en varmaan pärjäis. Ne siellä aina yhtä iloisena ja omanlaisena siellä oottaa vaikka ois kuinka huono päivä. En luopuis hetkestäkään<3tui!

tärkeät <3

Höpsö!

Höpsö part 2!

Eli täällä on ihminen jolla on aina ja ikuisestti kavion ja tassunjälki sydänmessä, niitä ei tuu multa kukaan sieltä pois viemään! <3


2 kommenttia:

  1. oooiii ihania nuo kuvat varsinki toi viiminen! :DD <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitus:) nuo karvakasat on kylllä semmosia että niitä ei palijon mikään voita! <3

      Poista