torstai 20. syyskuuta 2012

Puolen viikon kuulumiset

Minä olen kerranki oikein aamusta liikkeellä. Porukat on töissä ja reissussa joten mun pitää huolehtia että tuo _12_ vuotias herää. Ei se nyt oo ylitsepääsemätötntä laittaa kelloa Ite herättämään mutta kai se on :D Jokatapauksessa heräsin kuitenkin jo puoli seittemän jälkeen niin aattelin tulla kirjoittelemaan.

Yritin kirjoittaa tuossa olisikohan toissapäivänä mutta jostain syystä kieli oli muuttunut ruotsiksi ja se näytti kaiken ihan pöhkösti.Aikani tapeltuani en saanu sitä mihinkään suuntaan ja en sitten enää jaksannu kirjoittaa vaikka otsikkokin oli valmiina..
Mun piti oikeen miettiä että millonkahas mää oon viimeks kirjottanu, mutta olisikohan maanantai tai tiistai.

Tällä viikolla on kyllä ollut paljon ohjelmaa. Keskiviikkona käytiin Remun kans rokotuksilla, ja ai että sain olla ylpeä siitä. Se oli niiin nätisti ja sai eläinlääkäriltäkin kehuja että se on komea! Painoa saisi olla kilo tai kaks enemmän mutta pystykorvillahan useasti on lievää alipaino-ongelmaa. Hyvin jakso pikkukoira ottaa autonkyytiä 40min suuntaansa, aluks piti koittaa vinkua mutta tulomatkan se tyytyi katsomaan maisemia, mutta auta armias jos oli lehmiä tai hevosia laitumella. Silloin kuuli koko auto että "tuolla, tuolla on on!! Aivan varmasti on elukoita!"

aika vinkeä ilme jälleen kerran ;)


Loppuviikko onkin mennyt sitten hepoillessa. Keskiviikkoiltana sitten pyöräilin kaatosaateessa sampoa ratsastamaan. Hain ponin karsinaan  kuivattelmemaan ja sampon katokseen jotta laittelisin sille kamppeet ja lähtisin siihen lähiteille ratsastamaan. Sade onneksi lähestulkoon loppu siinä vaiheessa kun pomppasin selkään. Meillä oli aikas söpö pinkki fleecehuopa mun hienon persauksen alla etten kastu ku sampon selkä oli läpimärkä. Sain kuulla muos nuoremmalta omistajan tytöltä että "Jenni, sampo ei oo tyttö ni miks sulla on pinkki huopa?"  Hah, no empä mää siihen oikeen osannu mitään kummemmin vastailla niin lähettiin sampon kanssa. Taivuttelin sampoa molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa. Tämän jälkeen vähän väistöjä ja sitten annoinkin jo kävellä. Olihan  se ollut siis edellispäivänä kisoissa niin  ihan palauttelumerkeissä ratsastusta.

Eilen oli sitten vaihteeksi tunti takalassa. Menin höpsöllä tinkerilla nimeltä Martta. Martta on vielä hevosena  melko raakile. Ope oli kuitenkin ilmeisesti ihan tyytyväinen , ja kyllä musta tuntuikin että jotain on tehty. Mentiin ite tehtävänä kasikkoa ja lopuksi kasikkovoltteja jossa piti muistaa toki taivuttaa mutta myös suoristaa niiden keskellä. Laukassa martta on ihan raakile ja se suurinpiirten tikittää ku ompelukone ennen kuin se nostaa. Muutaman kerran se sähläs kun yritin mutta saatiin yksi tositosi hyvä nosto ja laukkailut oli hyvä lopettaa siihen. Omasta ratsastuksestani pitää vain muistaa pitää tiivivs jalka jotta se on nopea ja tehokas.
Minä voisin koittaa piirtää joskus jonkun havainnollistavan kuvan näistä tunneista sillä voi olla vaikea hahmottaa ilman niitä kunnolla. Olisiko hyvä semmoinen?

Kotimatkalla kotiin tallilta eilen soitti sitte sampon omistaja. Sovittiin että alan nyt kisaamaan Sampolla ainakin aluksi pienimuotoisesti. About puolentoista viikon päästä olisi seurakisat jonne tähdätään. Luokkana helppo C ja tavoitteena sanotaanko että jos menee 60% rikki niin oon tyytyväinen.

Tänään vielä luvassa koulua ja body pumppia liikuntatunnilla. Huhheijjaa, kyllä taas on niin tönkkö koko viikonlopun että mää en halua edes ajatella. Mutta sitten on viikonloppu! wuhuu!!

Huomenna ette tule saaman postausta sillä olen liikkeellä kellon ympäri. Lisää varmaan sunnuntaina :)

sain tässä tresemmeen shampoon ja hoitoaineen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti