keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Mukava syksykeli näin vaihteen vuoksi. Aurinko on kiva juttu. Aamulla vaan tuntu et ei ei ei saa sataa kun olin justiin vaivalla vääntänyt kiharat.

Nyt kolottaa joka paikkaa. Meillä oli aamulla valinnaisella liikuntatunnilla yhdistetty zumba-lihaskunto. Mitä siitä vois muuta sanoa kuin että mahtavaa! Nyt kyllä tosiaan tietää tehneensä jotain. Tuo valinnaiskurssi on kyllä kieltämättä justiin mun mieleen, vaikken nyt mikään tanssija todellakaan ole. Pieni porukka ja rentoa menoa. Harmi vain kun se ei kestä kuin puoli vuotta jonka jälkeen asuu kehiin enkku-ruotsi valinnainen. Noo, pitää nauttia niin kauan kuin pystyy.

Tuosta nauttimisesta tuli mieleen että nykyaikana haluaa kaikkea vaan lisää ja lisää ja mikään ei riitä. Aihe tuli minun mieleeni kun juteltiin yhen kaverin kanssa, ja hän tuumasi että teillähän on kaikkea! Oikein kun ajattalee niin onhan meillä. Sen vain aina unohtaa. Kyllähän nuo on mukavia elämän helpottajia ja osa onkin erittäin hyödyllisiä. Ajatellaan vaikka että onhan se hyvä olla esim. astianpesukone perheessä jossa on lapsia ja paljon likaisia astoita. Ne mitkä menee niinsanotusti tarpeen yli, on kiva olla olemassa mutta lopuksi ei niitä olisi _pakko_ olla. Omalla kohalla jos aattelee niin mitäs himskattia mää teen kotiteatterilla ja läppärillä ja hierontatuolilla kun on ihmisiä joilla ei ole kattoa pään päällä Materialismi on asia jossa varmaan jokaisella meillä on parannettavaa. Koittaa vaan välillä palauttaa itsensä maan pinnalle ja nauttia ilman vempaimiakin. Mene ulos , haistele syksyn tuoksuja vedä raikasta syysilmaa keuhkoihin, nauti.

Tällä viikolla olen koittanut edelliseen aiheeseen viitaten olla ja nauttia luonnossa , josta allaolevat kuvatkin kertoo.

Päästin koiran vapaaksi ja käytiin samoilemassa kaikessa rauhassa .. 

Luovuus valloillaan.. :) syksy <3

Tämä maanatain 4h-kerhosta. Käytiin lasten kanssa mustikkametsällä, eikä tainnut kukaan tulla pois naama puhtaana ;)

2 kommenttia: