sunnuntai 16. syyskuuta 2012

elämä on ihanaa ,kun sen oikein oivaltaa.. :)Tällä hetkellä tosiaan tuntuu että elämä hymyilee korvasta korvaan. Mitään sen ihmeellisempää uutta tai mahtavaa ei nyt erikoisesti ole sattunut mutta on etenkin tänään oon ollu aivan käsittämättömän iloinen. Joidenkin ihmisten mielestä iloiset ihmiset ovat teennäsiä, mutta antaa niiden luulla niin kaikessa rauhassa. Iloinen ihminen on kaunis ulkoa ja sisältä joten ole iloinen jos haluat,muiden oudoista katseista huolimatta. Joskus masentaa tai surettaa ja niinkin saa olla. Muista kuitenkin että vaikka joku katsoo sinua kieroon kuin hullua,anna katsoa. Ole niin iloinen kuin haluat ja niin kauan kuin haluat.

Nyt kuitenkin olen ottanut viikoloppuna hirmuisen läjän kuvia ja ajattelin selittää vähän viikonloppukuulumisia niiden avulla. Eli laitan kuvatekstit joista voitte sitten aina lueskella,sillä jos alkaisin selitellä koko viikonlopun tekemisiä niin te lukisitte tätä vielä ilalla. :D Nyt kuitenkin startataan.

Käytiin tänään yli 5 km lenkki äitin ja koiran kanssa. Mentiin ympäri metsiä ja peltoja. Remu oli välillä irti metsässä ja voi että se nautti. :)

Mitähän tästä pitäis sanoa.. :D Olin harjaamassa sitä ja se näki jonku tirpusen puussa ja ilme kertoo kui jännä se oli..
On muuten ehkä yks parhaista vähäänaikaan otetuista remu kuvista :)

Kyllä,se bongas toisenkin linnun. Hassu <3

Eilinen meni koko päivä talleilessa, yhteensä joku kaheksan tuntia. Takalassa eka heppakerhoa 24 kerholaiselle ja pari tuntia talutuksia. Sen jälkeen mun kaverille Lauralle ajelemaan kärryillä sen heposella.Oli tosi kivaa ajaa pitkästä aikaa koska edellisestä kerrasta on melkein vuosi. Issikka oli "pikkusen" erillainen ajaa kuin ne täysravurit jota oon ennen ajannu. Oli kivaa , mutta voitte arvata olinko poikki sen jälkeen? 

Reippaan tallitytön kaappi ;) jäi muuten oikeasti vahingossa tuo ylähylly pois kuvasta, oisitte muuten nähny mun eväät muttei voi mitään.. ;)

"rakas piiska" kröhkröh..

Ja hei muuten mun tuubihuivi valmistui eilen. Wuhuu!! 

Siinähän se komistus on..

ÖÖm joo x)

Vähän koitin myös kuvailla luontoa tässä menneenä viikonloppuna ja pari hyvää laukastaki tuli otettua.

Kukoistava kasvihuone. Voiko tuommoista laskea luontokuvaksi? :) 

Tykkään tästä ite tosi paljon. Tuo sininen taivas taustalla on hieno.

Koitin olla myös vähän taiteellinen mitä nyt pystyn näillä mitätömilla "taiteilijalahjoilla" tehdä.

"don`t lock your heart.. <3"

"Don`t walk away from your love"

Semmosta tälläerää. Saitte nyt suuren kuvapläjäyksen. Mitä mieltä,hyvä, huono, ok. Sana on teidän!


1 kommentti:

  1. taaas ihana postaus! nuo kuvat on tosi hienoja! :) varsinki noi muutamat mustavalkoset <3

    VastaaPoista