maanantai 24. syyskuuta 2012

inspiration

Näin syksysin herää aina mun sisäinen kotihiiri eloon. Tälläkin hetkellä on semmonen fiilis et ei ei ei. En oo menossa mihinkään tällä viikolla sillä oon vaan kotona. Silti kalenteri näyttää vaan kahta päivää ilman että pitäis mennä jonnekkain. Onneks huominen on toinen niistä. <3 Jotenkain osaan nykyään arvostaa omaa aikaa ihan erilailla kun ennen. Ennen mulla oli aina kauheen tyhjä olo jos olin yksin. Siis ihan vaan vaikka yläkerrassa kun muut ovat alhaalla. Ei sillä, meillä on pieni perhe joten ollaan kyllä sillälailla ihan läheisiä , mutta nykyään on kiva olla ittekseen ja tehä jotain pitkän kaavan mukaan.

Eilen esimerkiksi askartelin semmoisen ihanan taulun Remusta ja Eisusta. Ne kaks kakaraa on kyllä semmosia joista jää kyllä aina paikka sydämmeen. Ja vaikka on mulla on rakkaita lemmikkejä tuolla toisella puolen taivaanrantaa, on ne elossa olevat aina sillä hetkellä tärkeimpiä.

Tekstillä "you two will be allways in my heart"

Tällä hetkellä aloin suunnittelemaan täydellisen tapetin metsästystä. Kun tein tuon taulun otin kaikki turhat julisteet pois seiniltä ja ai karmee. Oon onnistunnu peittämään mun järkyttävät vauvatapetit aika hyvin ja nyt tuntuu että ne hyökkää tuolta kun ei oo julisteita. Kyllähän ne on ennenkin vähin näkynny mutta tuntuu että nyt ne syö koko huoneen.

Joo eikös oo hirveen söpöt.. hmm
Onneksi isä lupasi tapetoida tuon mun huoneen tämän vuoden aikana. Ne on laitettu joskus pienenä mua varten mutta voitte kuvitella rippijuhlavieraiden ilmeet. Joo-o.. No parempaan suuntaan ollaan toivottavasti menossa. Samalla jos tapetoidaan aattelin että saa vähän huoneen järjestyskin muuttua. Sen takia olenkin täällä pitkin syksyä siivoillu kaappeja ynnämuuta jotta jaksais siirrellä niitä.

Tällä hetkellä soitan tätä kappaletta ja se on mun mielestä ihana tunnelmaltaan. Fiilistelkäähän mun kans yhessä ens kertaan saakka.. <3

2 kommenttia: