lauantai 8. syyskuuta 2012

only the horses

En yleensä pidä kauheasti jos kaikki postaus otsikot ovat englanninkielisiä laulunsanoja mutta tämä nyt kuvaa minun tilannetta melko hyvin.  Torstaina olin siis ensimmäisellä takalan tunnilla tänä syksynä. Ratsastin synttäri-suokilla. Synttäri on kuin yö verrattuna sampoon. Synttäri omistaa pitkät askeleet, kun sampo tösyttelee eteenpäin. Sampon saa helposti rennoksi, synttärillä se vaatii työtä. Tunti oli ihan mukava. Tehtiin suoria linjoja ja muita ihan muistiinpalautteluksi.

Eilinen meni ihan ratttoisasti. Koulussa suunnistettiin liikuntatunnilla. Oli oikeasti mukavaa ja rentoa "samoilla" tuolla metsissä. Itse rastit olivat helppoja. Kivaa oli siellä jokatapauksessa. Illalla menin vielä oloiltaan ja oli taas oikeen mukavaa ja rentoa. Käytiin poikien kanssa  pitsalla ja muuten vaan oleiltiin.

Tänään on taas oikeen touhutätipäivä. Lähden tässä puolentunnin päästä tallille. Ensimmäisenä pidetään kaverini lauran kanssa heppakerhoa ja sen jälkeen taluttamaan pariksi tunniksi. Huhheijjaa kyllä jenni on taas ihan naatti tuon jälkeen. :) Eikä siinä vielä kaikki. Lupauduin vielä illalla ratsastamaan sampolla ja koirakin pitäisi liikuttaa. Onko kukaan muu koskaan herännyt siihen että ette osaa sanoa hei, eikun siis ei :D Mulla ainakin itsellä tuntuu että ainakun joku kysyy jotain että voisitko tai kerkeäisitkö niin aina vastaus on joo. Tämä on kyllä oikeesti semmonen asia jotya opettelen koko ajan sillä olen kokenut sen tunteen karvaasti kun ei vaan enää jaksa ja asiat kaatuu päälle. Siitä
 totaallisesti oppineena osaan nykyään jo palauttaa itseni maan pinnalle.

En silti aijo ikinä varmaankaan lopettaa touhuilua sillä se vaan olen minä, minä rakastan tekemistä. En ole oma itteni jossei saa mennä ja tehdä. Joskus on hyvä hengähtää ja olla vaan. Mutta tekeminen on mun juttu ja  jossei jenni tohota menemään kannattaa jo huolestua! :D

Nyt kuitenkin suuntaan nokkani kohti tallia ja postailen teille todennäköisesti piakkoin lisää.


Toinen nauttii perjantai auringosta ::)

Siinä nyt se vadelmasuklaakakku josta joskus lupasin kuvan ;)

2 kommenttia:

  1. Voi mää niin tiiän tuon " Ei osaa sanoa EI-tunteen", mutta jossain vaiheessa on vain pakko! Touhuaminen on parasta, mutta muista nyt välillä levätä ettet ihan uuvu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tykkään kyllä mennä jä tehdä on niin totta että välilllä pitää olla vaan :)

      Poista