maanantai 3. syyskuuta 2012

pikainen iltapostaus

Pöö kaikille!:) Olen tässä pikapuoliin menossa saunomaan ja pehkuihin jotta jaksaisin aamulla nousta mikä ottikin tänä aamuna koville. Muutama sana kuitenkin tästäkin päivästä.

Koulussa ei mitään sen kummenpaa, joten en siitä jaarittele. Koulun jälkeen tekemään läksyjä. Ootteko muuten huomannu että semmosina päivinä kun on kiire on aina tuhottomasti läksyjä. Mun piti siis olla viiden jälkee tuossa vanhalla kyläkoululla pitämässä 4h-kerhoa. Läksyt sain tehtyä viiden maissa ja sitten leivonta ja hamahelmi tarvikkeet äkkiä kasseihin, ruokaa naamaan ja äkkiä koululle. Oli ihan kiva jutella ja leikkiä lasten kanssa pitkästä aikaa. Tehtiin rieskoja ja hienoja hamahelmitöitä.

Kun pääsin kerhosta lähdin tossa kahdeksan aikaan koiran kanssa pyöräileen. Noin kilsan verran ja puhuttelin matkan varrella asuvaa Mariaa kun oli pihalla. Nyt sitten istun tässä joten ei mun päivään sen kummempaa.

Pidetään teitä jännityksessä sillä hevospuolella saattaa tulla tapahtumaan jotain jännittävää.. ;) Muutamalle kaverille jo vähän asiaa kerroin mutta ne jotka tietää niin hyshys niin kauan etta asiaan saadaan varmuus.

Ens kertaan!

Läski katti <3

1 kommentti:

  1. Hihhiii, minä tiedän minä tiedän! ;)
    Voihan söpöliini eisu katti <3

    VastaaPoista