tiistai 25. syyskuuta 2012

tiistaita tyrkkää

Jepjep. Mikäs tässä tiistaita elellessä. Oi että, mulla on tänään täysin vapaapäivä ylimääräsistä menoista kuten eilen jo kerroin. Suunnitelmissa on kuitenkin mokkapalojen leipomista sillä meillä on huomenna luokan myyjäiset ja ei sinne tyhjin käsin voi mennä. Mokkapalat on mun ns. bravuuri jota teen lähes aina joten teen sen tälläkin kertaa. Koiran reenailua ja muuta ulkoiluja vois mennä sitten loppuillasta tekemään kun on jaksannnu ehkä hyvällä tuurilla lukea enkunkokeeseen. Äh, taas mää suunnittelen liikaa. Siis _olen_ ja teen mitä mieleen juolahtaa. ;)
Vauhtihirmu.. JIIIHAAA!
Ollaan muuten Remun kanssa edistytty hienosti. Se on oikeen innostunnu tosta naksutinkoulutuksesta (löytyy esim. googlettamalla lisää) ja oottaa jo nykyään aina innolla että millos se seuraava nami tulee. Se juoksee hienosti mun vasemmalla puolella, oottaa käskyjä, antaa nostaa hyvin pöydälle, kaikkialle saa koskea ja hampaat kattoa. Enhän mää voi olla kuin ylpeä siitä! Marraskuun puolessa välissä ois tarkotuksena mennä ekoihin mätsäreihin jos löytyy tästä jostain lähipaikoilta, tai sanotaan pohjanmaan alueella. Paha sanoa että keskipohjanmaan alueella kun tämä on niin piskuinen alue että jos menee jo pari kuntaa johonkin suuntaan niin on heti pohjoispohjanmaalla tai eteläpohjanmaalla.

Tajusin tänään että jouluhan tulee kohta! Jee! Jos joku on jouluihminen niin se on minä. Ehkä mää sitten hehkutan sitä sitte kyllästymiseen asti lähempänä. Teille nyt vaan tiedoksi! :D

Huomenna menenkin sitten suoraan koulun loputtua mopoteoriaan part. 2. Sieltä halpahallin kautta syötävää, ja veljelle synttärilahjaa sillä lauantaina juhlistetaan synttäreitä. Mitä kolmetoistavuotias haluaa? ;) Only God knows.. Sinne meneekin sitten varmaan koko huomis-ilta.

 Tajusin senkin äsken että mullahan on taksvärkki lauantaina ja lupasin tehdä iltatallin takalassa. Noo, eipä mua oo ennenkään tallillla olo haitannu. Tajuan nykyään paljon asioita..

karhunkierros ja potentiaalinen joulukuusiehdokas.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti