perjantai 14. syyskuuta 2012

se on täällä!

Viikonloppu siis! Hah jos joku nyt luuli että olis jotain uutta ja jännää tekeillä niin pahoittelen. :D

Minun mielestä ulkona on nyt todella kaunis ilma omalla tavallaan. Sataa,tuulee,tuiskuttaa mutta niinhän syksyllä kuulunkin. Tämmöisillä keleillä mun sisäinen sisustaja-näprääjä herää henkiin. Tekee mieli neuloa jotain ihanaa,sytyttää kynttilöitä, leipoa ja laittaa seuraksi kuumaa juotavaa sen jälkeen kun on haistellut syksyn tuoksuja koiran kanssa ulkona. Saunoa ja olla sohvan nurkassa ja nauttia kynttilöiden hämyssä.

höpsönassu jonka silmä kiiluu oudosti.. :D

Tämmösiä maisemia mulla pysäkillä..<3

Syysaurinko <3

Välillä tuntuu että syksy on vain turha vaihtumavuodenaika kesästä talveen. Mutta kun katsoo oikealta kantilta ilman stressiä koulusta, joka onnistuu parhaiten ainakin omalla kohdalla näin ennen viikonloppua, on syksy upeaa aikaa. Säästäkin oppii tykkämään, uskokaa pois. Olkaa vain mahdollisimman paljon ulkona ja kattokaa mitä siellä tapahtuu,ikuistakaa vaikka kameraan jos sen avulla on mukavampi olla ulkoilmassa. On aivan ihanaa laittaa kaulahuivi ja lapaset lämmittämään,ja pipo syvälle päähän ja lähteä syysilmaan. Tässä yksi tunti ideoin jotain sanontoja kalenteriin ja yksi parhaista oli.

Autumn is a great time to see what summer has been hiding for us..

Jotenkain tuo sopii etenkin sadonkorjuuseen. Kesällä kaikki on tavallaan vielä vaiheessa kun syksyllä kesän viimeisillä rippeillä saadaan kaikkia iihania hedelmiä ja marjoja. Vesi tulee kielellä kun vain ajattelee omenapiirakkaa ja vanilijavaahtoa. Persoko muka, pyh!

Nyt todeteolla syyhyttää neulontavarvasta tai -hammasta, miten vaan :D Sinni kun vain riittäisi. Jospa otan itteäni nyt viikonloppuna niskasta kiinni ja saatan loppuun mun jumbopörrölangasta tekemän tuubihuivin  ja aloittelisin jotain superspöjä sukkia talvenvaralle. Niitäkun ei voi olla liikaa ja on mahtavaa vetästä villasukat jalkaan kun aamulla tassuttelet alakertaan ja lämpömittari näyttää -30.

Tämmöisiä syksymietteitä tällä erää. Kanssaihmiset ei muutakun sukkapuikot ja kaakaomuki viereen ja töihin. Tämän viikonlopun meinaa tämä tytöntylleerö olla ja nauttia tästä ihanasta syksystä!


2 kommenttia:

  1. Voi jenni ku tuo sun kirjotustapa on vaan jotenki niin ihana! tekstin ohella nuo kuvatki tuntuu tosi syksyisiltä ja ihanilta <3

    VastaaPoista